Start-up: DigiTalents

Jeg hjalp de 2 ejere af DigiTalents godt i gang med deres start-up virksomhed, ved at give dem en visuel identitet. Udover at give dem konkrete materialer, så gjorde denne proces dem skarpere på deres koncept og ydelser. Virksomheden bygger bro mellem virksomheder og digitale talenter. De giver virksomheder mulighed for at få hjælp til digitale opgaver i en periode, uden at skulle fastansætte eller bruge bureau.

Det var spændende at være en del af processen i en start-up, og har givet mig mere viden omkring, hvordan det kan foregå.

Designmanual

Løbende har jeg skrevet beslutninger ind i designmanualen, så alle kunne se og finde, hvilke visuelle retningslinjer vi arbejder ud fra.

Designmanualen gør det nemt for bureauer og nye medarbejdere at få et hurtigt overblik.

Logo

Det primære logo er lyseblåt med mørkeblåt slogan.

Designet er en typografi, som jeg har tilpasset og ændret i Illustrator. Jeg har lavet to streger i D’et for at illustrere forkortelsen “DT” i et, og for at gøre teksten mere unik.

Jeg har gemt lavet logoet i alle farverne i designmanualen, så der er mulighed for at tilpasse til baggrunden.

Du kan se flere logoer jeg har designet HER.

Ikoner

DigiTalents kompetencer

Virksomheden tilbyder kompetencer inden for 4 områder. Jeg har tegnet ikoner for hver af områderne, for at give et bedre overblik. Jeg har lavet ikonerne i alle 5 farver, så de er nemme at bruge, uanset baggrundens farve.

Digital marketing ikon
Digital design ikon
Digital content ikon
Digital webudvikling ikon
Digitale kompetencer

Processen

Særligt som start-up er det vigtigt at give overblik over ens ydelser. Jeg har tegnet 6 ikoner som beskriver den proces der foregår, når virksomheder kontakter DigiTalents og har behov for hjælp til opgaver i en periode.

Behovsafdækning ikon
Screening ikon
CV ikon
Samtale ikon
Kontrakt ikon
Justerings ikon
Proces linje for DigiTalents kunder

Bygger bro mellem virksomheder og talenter

For at illustrere DigiTalents rolle, har jeg tegnet 3 ikoner:

Virksomheden, talentet og DigiTalents som broen imellem dem.

Virksomhed ikon
Bro, hvor DigiTalents står på broen
Talent ikon
DigiTalents bygger bro mellem virksomheder og freelancere

Visitkort

Jeg har designet visitkort, hvor jeg havde fokus på at lave et ensartet design. Dvs. jeg sørgede for at der var plads til medarbejdernes navne og informationer, så billedet, tekster og overskrifter var placeret samme steder på kortene.

DigiTalents visitkort forside
DigiTalents visitkort bagside
DigiTalents visitkort
DigiTalents visitkort  - Forsider
DigiTalents visitkort  - Bagsider

Roll-up

Virksomheden skulle på messe. Derfor havde de behov for en roll-up. Den er designet med fokus på at lave den generel, så den kan bruges til forskellige events.

DigiTalents roll-up

Præsentation af start-up

Som start-up har DigiTalents ikke en hjemmeside endnu. Derfor lavede jeg en præsentation af virksomheden. Den kunne sendes til potentielle kunder og bruges til møder. Jeg har delt nogle af slidsene her.

Du kan se deres hjemmeside her: https://www.digitalents.dk/