GIF

GIF er en animationsserie af stillestående fotos. Ved at sætte dem sammen bliver de til en lille film, når de afspilles hurtigt efter hinanden. Størrelsesmæssigt fylder en GIF ikke ret meget. Der er frit valg på alle hylder i forhold til design og indhold. Du kan bruge billeder, tekst og animationer.

GIF til Instagram stories

Jeg har lavet GIFs der kan hentes og bruges direkte i Instagram stories.

Digitale Damer

https://media.giphy.com/media/kB4obJ7rjZahkAjCN2/giphy.gif

https://giphy.com/embed/z2gYhfREJI7FuObGH1

Plantetorvet.dk

Jeg har både lavet grafiske GIFs og GIFs med fotografier i, som Plantetorvet.dk kan bruge på Instagram, når de skal dele historier.

GIFs til opslag, nyhedsbreve og lignende

Jeg har samlet nogle af de dem, jeg har lavet i Photoshop.

Glædelig jul GIF

Her har jeg valgt at bruge grafiske illustrationer kombineret med tekst. Man kan selv bestemme, hvordan den skal starte og slutte. Jeg har indsat elementerne i forskellig rækkefølge, så øjet har mulighed for at følge det nye element, uden at blive forstyrret.

Glædelig jul GIF

Citat til Digitale Damers sociale medier

Her har jeg valgt at kombinere to Photoshop funktioner. Jeg har indlagt et billede bagved typografien (du kan lære at bruge funktionen HER) også har jeg rykket billedet, så det bevæger sig i den færdige GIF. Det giver et enkelt udtryk med dybde.

GIF: Breathe citat

Fraklip af Digitale Damer fotoshoot

Det er ikke alle billeder der bliver gode, når man har fotoshoot. I hvert fald ikke når vi holder det. Derfor har jeg lavet en lille GIF med nogle af de billeder vi har taget, hvor det ikke er alle, der blev udvalgt til vores medier.

Fraklip GIF

Skrivebordet igennem en arbejdsdag

I denne GIF vil jeg vise, hvordan et skrivebord ser ud igennem en arbejdsdag. Den skal bruges på sociale medier og er lavet i et lidt roligere tempo end de andre GIF’s, da der er mange ting som flyttes rundt. Derudover har jeg lavet den i sort/hvid for at skabe lidt ro og overblik, derved er der ikke en masse farver man skal forholde sig til.

Skrivebord igennem en arbejdsdag

Du kan lære at lave en GIF i Photoshop – Jeg har lavet en guide, du kan læse HER.