Video

Videoer fungerer rigtig godt på sociale medier og hjemmesider. Hvis man skal forklare en funktion eller ydelse, kan det være en hurtig og billig måde at lave en video om det. Der skal ikke ret meget udstyr til, for at levere lækkert indhold.

Min nyeste investering er en mobilstabilisator, som gør klippene mere glidende når man filmer. Øvelse gør mester, og jeg øver mig.

Digitale Damer

På Instagram bruger vi IGTV-funktionen. Vi har bl.a. månedlige gæster, som har videoer vi engang imellem redigerer for dem, så de passer til formatet. Derudover laver vi en gang mellem grafiske videoer med tips og tricks.

Denne har jeg lavet i InDesign og iMovie, hvor jeg deler 5 tips til opbygning af et online portfolio.

https://www.instagram.com/tv/CEZjgl6h88h/

Jeg lavede den også i bredformat, så den passede til Facebook. Se den HER

THECA

Det er vigtigt at planlægge sit indhold, så man er sikker på at få det materiale, man skal bruge i redigeringen. Som marketingkoordinator hos THECA planlagde jeg filmoptagelse af møblerne, så der blev lavet korte videoer med præsentation af det vigtigste features. Du kan se en af de film HER

Pernille Wahlgren

Til Pernille’s sociale medier lavede jeg 3 grafiske videoer. De blev enkle og jeg holdt dem forholdsvis neutrale i forhold til indhold, så de kan bruges flere gange. Jeg har lavet grafikken i InDesign og redigeret dem i iMovie. Jeg kunne også have lavet dem som GIF i Photoshop, men man kan endnu ikke uploade GIF’s til Instagram. Så derfor valgte jeg at lave dem som videoer i stedet.

Facebook

Jeg har lavet denne i format der passe til Facebook. Den forklarer, hvilket udbytte man kan få af Pernille’s onlinekursus.

Instagram

Jeg har lavet to i formatet der passer til Instagram. Der handler om at skabe blikfang for noget nyt og for hendes workshops.

Intro til pernilleml.dk

Jeg har lavet en intro video til denne hjemmeside, som kan ses på forsiden. Jeg vil gerne give de besøgende en kort intro til mig og mine kompetencer. Derudover synes jeg, at det giver troværdighed at man kan se personen bag.

Før jeg fik min kæreste til at filme med min nye mobilstabilisator og hans iPhone, havde jeg lavet et storyboard og planlagt scenerne og hvilket rækkefølge jeg skulle redigere dem i efterfølgende. Jeg har redigeret i iMovie.

Klik HER eller på billedet for at se videoen

Natur

En dejlig solskinsdag var jeg ude at filme med mit spejlreflekskamera i det, som er mine hverdagsomgivelser. Det var svært at filme uden alt for mange rystelser, men det var spændede at prøve. Du kan se de færdige lille video HER eller ved at trykke på billedet.

Natur video

IT Minds

I min praktik hos IT Minds havde vi en julefrokost, hvor vi lavede en aktivitet. Jeg tog billeder og filmede. Det blev bl.a. til denne korte video:

I weekenden havde vi den årlige IT Minds julefrokost, hvor vi inden aftenens fest var på forhindringsbane. Der blev samarbejdet på højt plan. Se Signe ryge en tur i vandet her:

Slået op af IT Minds i Mandag den 23. februar 2015