Tekstforfatning

Tekster er en vigtig og stor del af markedsføring. De findes i flere længder og versioner. F.eks. artikler, blogindlæg, social medie opslag, produktbeskrivelser og hjemmesidens indhold.

Jeg elsker at skrive og gøre tekster så korte og enkle som muligt. Så alle får det vigtigste information, uden at blive bombarderet. For tiden øver jeg mig på bloggen www.digitaledamer.dk og vores dertilhørende sociale medier.

Herunder finder du nogle af mine blogindlæg, artikler og beskrivelser.

Artikler

Pressalit

I min virksomhedspraktik hos Pressalit interviewede jeg Hanne i forbindelse med Pressalit’s 65-års jubilæm. Hanne er af grundlæggerne bag deres Care produkter, som er hjælpemidler til mennesker med handicap. Du kan læse artiklen her:

65-års jubilæum: Interview med Hanne Rasmussen

Artikel om Hanne fra Pressalit

Bureau.dk

Jeg har skrevet artikler inden for marketing og grafisk arbejde. De er udgivet på www.bureau.dk, som er en blog, hvor faste- og gæstebloggere skriver indlæg om de områder, som de arbejder med og brænder for. Her er links til de to artikler jeg har skrevet:

Instagram strategi – Sådan benytter du medarbejderambassadører

Tekstforfatning: Artikel om Instagram strategi

Farveinspiration til dit grafiske arbejde

Tekst om farveinspiration

Blogindlæg

Digitale Damer

På bloggen deler Sandie og jeg vores tips og viden inden for marketing. Vi har 4 kategorier vi inddeler indlæggene i, det er digital markedsføring, visuel kommunkation, afprøvet og work-life balance. Her er nogle af mine blogindlæg:

Photoshop – Placer et billede i typografien

Tekstforfatning af blogindlæg om Photoshop funktion

Personas – Lær din målgruppe bedre at kende

Blogindlæg om personas

Sociale medier – Strategi og formål

Tekst om sociale medier og hvordan du finder strategi og formål

Du kan læse alle de blogindlæg jeg har skrevet her: http://digitaledamer.dk/author/digitaldame2/

Produkter og funktioner

FLEXLUX

Da jeg arbejdede som marketingkoordinator hos THECA, var jeg ansvarlig for at opdatere www.theca.dk og www.flexlux.com. FLEXLUX er et recliner brand under THECA.

Når der skulle lanceret nye produkter og funktioner, fik jeg oftest stikord fra designeren. Derefter skrev jeg tekster om disse på engelsk. Beskrivelserne skulle være i forhold til livsstil og gerne give læseren en afslappet stemning og behagelig følelse. Jeg skrev dem så korte som muligt, for at gøre det enkelt og let forståeligt.

Teksterne blev brugt på hjemmesiderne, sociale medier, kataloger og i POS materiale. Herunder er nogle af de tekster, jeg har skrevet:

Produkt: Table

Produkt: Recliner

Funktion: Air Channels