Fotografier

Én af mine store interesser er at tage billeder. Jeg har fotograferet med mit Canon spejlreflekskamera i 6 år, og elsker at nørde med det. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv og har planer om at øve flere portrætbilleder og madbilleder.

Det er især dyr, naturen og detaljer, der er favorit motiverne. Her er nogle af mine yndlings, som jeg håber, du kan lide.

Portrætbilleder

CV billede af Sandie
Konfirmationsbillede
Konfirmationsbillede af Line

Produkter

Blomsterfestival ved Tivoli Friheden – Bede, planter og produkter

Fritlagte billeder

Hos THECA har jeg fotograferet og fritlagt mange møbelbilleder. Det er f.eks. sofaer som denne, hvor jeg også har lagt skygge under.

Messebilleder

Når jeg var med på messer som marketingkoordinator for THECA, tog jeg billeder af standen og møblerne.

IMM Cologne 2019

Messebilleder IMM Cologne 2019

MOW 2018

MOW messebilleder 2018

Livsstil

En gang imellem skulle vi bruge detalje billeder til hjemmesiden, sociale medier eller annoncer, hvor der ikke var tid til at hyre en fotograf. Så tog jeg billeder i vores lille studie på lageret. Det er f.eks. billeder som dette:

Fabriks- & produktbilleder

Da jeg var i praktik hos Pressalit under min uddannelse, havde jeg 2 dage, hvor jeg var rundt omkring i virksomheden og produktionen. Her tog jeg billeder til et mediearkiv, så de altid havde nogle billeder at tage af.

Efterfølgende har de brugt dem på forskellige social medie opslag. Du kan se nogle af dem her:

Pressalits hovedkontor (Gemt i mediebanken)

Pressalit hovedkontor billede

Toiletsæder i produktionen

Toiletsæder billede

Close-up på toiletsæder

Close-up billede på toiletsæder

Produktionen

Billeder fra produktionen

Toiletsæde detaljer

Toiletsæde billede detaljer

Kantinen

Madbillede fra kantinen

Mad

At tage madbilleder er en kunst for sig. Jeg vil gerne blive klogere på området og har været til nogle kurser omkring det. Også øver jeg mig!

Close-up

Jeg elsker formatet close-up billeder, hvor man zoomer ind og fokuserer på enkelte dele af motivet. Det giver mulighed for at vise detaljer og udtrykke stemninger.

Natur & dyreliv

Det er ingen hemmelighed, at dyr og natur er mine favorit motiver. Når dyr skal fotograferes, handler det om at finde det rigtige motiv hurtigt, da jeg ikke kan bestemme, hvordan og hvor længe dyrene skal holde deres position. I forhold til naturbilleder er der mulighed for at lege med vinklen, lyset og lignende, fordi jeg har længere tid til at finde det rette motiv.