Om mig

Pernille Møller Larsen

Mit hjerte banker for kreativ kommunikation, planlægning og digital marketing. Gennem arbejde, uddannelse og kurser har jeg opnået kompetencer inden for grafisk design, digital marketing, tekstforfatning, websites, strategi og analysemetoder.

5 facts om mig

 • Er uddannet Multimediedesigner og har en professionsbachelor i Communication and Media strategy
 • Elsker at strukturere og skabe orden.
 • Har badet udenfor hver uge i 2021.
 • Drømmer om at
 • Er vild med at lave håndarbejde, som at strikke og sy.

Mine kompetencer

Digital marketing

 • Website design og opdatering via CMS: WordPress & Bricksite
 • E-mail marketing: Mailchimp
 • Kursus i SEO & SEM og Google Analytics
 • Kommunikationsstrategi
 • Videoredigering i iMovie

Grafisk design

 • ADOBE; InDesign(Erfaren), Photoshop(Erfaren) & Illustrator(Rutineret)
 • Produktion af plakater, ­­kataloger, annoncer, GIF, præsentationer osv.
 • Fotografering med spejlreflekskamera og billedretouchering

Sociale medier

 • Daglig drift af Facebook, Instagram og LinkedIn (Kendskab til Hootsuite)
 • Kendskab til medierne, deres funktioner og målgrupper 
 • Udarbejdelse af Instagram strategi
 • Indholdsplan

Personlige kompetencer

 • Struktureret, god til at planlægge og prioritere mine opgaver
 • Positiv, vedholdende og drives af en lyst til at hjælpe andre
 • Kreativ, detaljeorienteret og stabil

Jeres kommende marketingmedarbejder eller freelance hjælp?

Efter 2 år som marketingkoordinator i møbelbranchen er jeg klar på nye udfordringer. Så hvis du kunne være min nye arbejdsgiver, eller kender et sted der har brug for en hjælpende hånd, så sig endelig til.

Hvis du har brug for hjælp til et mindre projekt, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper gerne.

Udtalelser

Line fra Pressalit

Vi har haft Pernille som kommunikationspraktikant fra april til juni i 2016 og som SoMe- og marketingmedarbejder fra juni til juli 2019.

Pernille har i perioderne haft ansvaret for at levere content til sociale medier, hjemmesiden og intranettet. Hun har udarbejdet grafisk materiale, heriblandt plakater, præsentationer, fotobøger og visuelt materiale til sociale medier. Hun har brugt Hootsuite til at planlægge opslag på de sociale medier.

Som person er Pernille kreativ, imødekommende, fleksibel og selvstændig. Hun går til alle opgaver – store som små – med engagement. Kommunikation, planlægning og ikke mindst sociale medier falder naturligt for hende og som kollega er hun hjælpsom og nem at arbejde sammen med.

Pernille Wahlgren

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Møller Larsen, som har taget sig kærligt af www.pernillewahlgren.dks visuelle identitet. Dvs. optimeret min brandidentitet og opdateret mit visuelle materiale. I løbet af ansættelsesperioden har hun på fineste vis gennemgået mine sociale medier, hjemmeside, præsentationer, videoer og nyhedsbreve.

Pernille har derudover udarbejdet grafisk materiale og tekst til sociale medier, redigeret video og lavet guides, der har hjulpet mig med, at markedsføre mig selv bedst muligt. I forhold til min nye brandidentitet har hun lavet en designmanual for farver og skrifttyper, og har bl.a. opdateret min PowerPoint, så den passer ind i stilen.

På min hjemmeside er forsiden opdateret med inspirerende indhold, så brugerne nemt kan se, hvad jeg tilbyder. Hun har lavet en side til nyhedsbrev tilmelding, så folk nemt kan finde formularen. Derudover har hun tilføjet udtalelser fra kunder. I forhold til mine nyhedsbreve har hun lavet en skabelon, som jeg kan bruge til at lave et beskrivende overskriftsbillede og har indsat social medie ikoner nederst i nyhedsbrevene.

Ovenstående for, at jeg kan arbejde videre med det grafiske design hun har oprettet bl.a. skabeloner i Canva, som jeg kan bruge fremover, for at holde samme stil. Med andre ord har jeg fået en total Makeover, som jeg er yderst tilfreds med.

Som jeg starter med at skrive giver jeg Pernille mine allerbedste anbefalinger. Hun har på meget engageret vis taget hånd om det jeg aldrig selv har haft tid til, men som er vigtigt i dag. Hun har arbejdet meget struktureret og målrettet, skrevet lister og overholdt alle deadlines og aftaler. Derudover har hun skrevet de mest pædagogiske vejledninger – så jeg er meget mere selvkørende nu end før vores samarbejde. Hvis du har yderlige spørgsmål til vores samarbejde er du velkommen til at kontakte mig. Men som jeg skriver i starten – så får man en fantastisk medarbejder i Pernille, som er yderst pligtopfyldende, holder orden og styr på en masse bolde samtidig og sørger for at de alle når i mål.

Kontakt mig gerne

Har du lyst til at høre mere om mig og mine kompetencer, så er du velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive til mig HER.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pernillemoellerlarsen/