Om mig

Pernille Møller Larsen

Mit hjerte banker for kreativ kommunikation, planlægning og digital marketing. Gennem arbejde, uddannelse og kurser har jeg opnået kompetencer inden for grafisk design, digital marketing, tekstforfatning, websites, strategi og analysemetoder.

Jeg elsker at udtrykke mig visuelt og har generelt altid gang i kreative projekter.

Jeg har i marts 2022 startet min egen virksomhed, der hedder Oprydningsnørden. Her hjælper jeg private med at få overblikket tilbage, skabt systemer og sorteret i deres egendele. Du kan læse mere på min hjemmeside: Oprydningsnørden.dk

5 facts om mig

  • Er uddannet Multimediedesigner og har en professionsbachelor i Communication and Media strategy
  • Elsker at strukturere og skabe orden.
  • Har badet udenfor hver uge i 2021.
  • Drømmer om at arbejde med content.
  • Er vild med at lave håndarbejde, som at strikke og sy.

Jeres kommende marketingmedarbejder eller freelance hjælp?

Efter 2 år som marketingkoordinator i møbelbranchen er jeg klar på nye udfordringer. Så hvis du kunne være min nye arbejdsgiver, eller kender et sted der har brug for en hjælpende hånd, så sig endelig til.

Hvis du har brug for hjælp til et mindre projekt, er du velkommen til at kontakte mig her. Jeg hjælper gerne.

Du kan få mere information om mig og mine kompetencer på min LinkedIn.

Kh. Pernille Møller Larsen